11 december, 2008

Kamera, blä räkor, telefon f*n, gran, = shopping

Några ord som kan knyta samman våran shopping resa till S-vall.

Dagen började med att mamma hämtade mig och sedan syster.



Vi tog en tur på Bauhouse fört ( hmm det stavas nog inte så där) iallafall hittade den underbarast lilla gran ni kan tänka er, så sött. Så det köpte jag så klart, vart lite inhandlig av blommar hjärtan på tråd så klart. Love them!



Vi tog en fika också räkmackor och the, när vi tagit bort plasten på mackorna spred sig en odör, mamma smakade en av systers räkor och mycket riktigt dom vad dåliga. BLÄ! Men dom ordnade snappt en ny så det ordnade sig.



Sedan blev det Mediamarket syster skulle lämna in sin telefon, det hela slutade med att dom inte hade en likadan och hon fick pengarna tillbaka.

Vi hämtade sedan lillebror, gick på kontorsvaruhuset, köpte lite post it saker ( inte bara post it lappar).

Sedan tillbaka till Birsta, Rusta först blev 2 julgranskulor som ser ut som skor, ska faktiskt ha dom i hallen hänga dom i fisketråd från taket.
Köpte även 4 st koppar svart vita liknade Filippa K kopparna fast här kostade dom bara 10 :-

Spran även in på MQ och köpte deras välgörenhets smycke till röda korset.
Köpte även en kofta och klänning på Gina Tricot.

Nu kommer der roligast på hela resan, Syster hade efter att hon lämnat in sin telefon letat i varje affär efter en ny. Men inte hittat någon, vi åkte av andra anledningar tillbaka på mediamarket och där kommer syster på den briljanta idèn att ta tillbaka sin telefon. Så det gjorde hon dom såg lite frågande ut när hon kom och bad att få köpa tillbaka sin gamla trasiga telefon.

Efter detta blev det ikea. Hihi underbar affär finns ju massor man vill ha.

Inga kommentarer: