04 juni, 2009

Event med jobbet!

Jepp, igår var det dax, att umgås med sina arbetskollegor från Solle, Svall och Bollnäs.

Dan började som vanligt vi jobbade till lunch, lunchen som vi intog på Nipan ( dom som ville).
S-vall och Bollnäs anlände till våran Site som det så vackert heter.
Började med ett möte där våran Platschef informerade om läget på jobbet och så vidare.

Sedan drog vi vidare 32 st mot flottarna =) Vart indelade i 4 lag satt på 4 flottar och sedan var det dax att ta sig ner för älven till Westins camp. På flottarna fanns möjlighet till öl, cider och självklart ett nyktert alternativ. Renklämma, korv och chips mums mums.
Flotten jag satt på var sist men vad gör väl det, vi lärde känna varandra ju. =)

På Westins så skulle nu lagen tävla mot varandra i femkamp, hmm gillar inte sånt där jag. Men kul var det iallafall =) Efter det fick dom som ville bada i ÄLVEN och basta.


Och senare fick en enormt god middag och kaffe med kaka. Vi satt där inne bra länge och snacka och skrattade om vart annat. Väldigt trevlig stämning måste jag säga.

Sedan vidare till Granvågsniporna, Jag åkte med Emma då ena bussen skulle med då drickat och korven till grillning var packad i den. Skönt att slippa älven faktiskt var lite små kallt men alltför trevligt för att bege sig hemåt. Vi gjorde upp eldar både inne och ute satt och snacka en massa och hade allmänt trevligt.

Dock skulle upp imorgon och kände vid 23:45 att sängen skulle kännas väldigt skönt. D var faktiskt helt med på att följa hem, hade han inte alls behövt men visst var det skönt att krypa ner samtidigt.

En mycket trevlig tillställning hoppas på fler gånger som denna var faktiskt trevligare en personalfesten, även om jag nu gick hem tidigt från den så var detta inget jag ville gå hem ifrån och det måste ju betyda något. =)

Blir inga bilder dom sparar vi för oss själva.

Galej var ordet ;)

Inga kommentarer: