30 juni, 2009

Självmordsvåg bland michael jacksons fans

Läste löpen idag, att flera fans tagit självmord, så tragiskt. 12 stycken rapporterade som tagit sitt liv därför att deras största idol dött.

Det är väldigt svårt att förstå att en människa pågrund av någon annans död och då någon som man troligast aldrig träffat, möjligen att man sett personen på scen vid en konsert. Väljer att ta sitt liv.

Man har ju alltid sett bilder på helt galna fans som blir så tills sig när dom ser sin idol, dom tjuter, grinar och skriver I LOVE YOU, men att denna stjärnlyrkan tar en så långt som viljan att följa sin idol i graven.

Ja det får en gravid tjej som jag att inte vilja att mina barn avgudar sina idoler på det viset.


Samtidigt så visade jag ju klippet som fått fans att tro att Michael fejkat sin död, det är någon jag kan förstå, hoppet är det sista som överger en är det inte så. Och får man då en liten liten tillstymelse till något som kan få en att tro att möjligheten finns. Ja då är det kanske inte så konstigt. Även om man igentligen vet att det inte är så. Så vill man ju så gärna.

Och när många fans samlas tillsammans är det inte som med typ mobbig man får igång varandra till att tro något. Tro att det man såg var sant, att det man gör är sant???.

Inga kommentarer: